Taekwon Do Trnava HWA-RANG header

Vitajte na stránke klubu
Taekwon Do HWA-RANG Trnava

Deň zdravia na Vančúrke

Dňa 14. 6.2016 sa vybraní členovia Taekwon-Do Hwa-rang Trnava klubu zúčastnili „Dňa zdravia“ na základnej škole Vančurovej v Trnave. Akciu organizovala samotná škola, ktorá si klub pozvala druhýkrát. Počas dňa zdravia si mohli deti vyskúšať rôzne športy ako aerobik, tanec, basketbal, či Taekwon-Do ale aj prvú pomoc.
Približne 300 detí si vyskúšalo Taekwon-Do. Klub sa na začiatku prezentoval menšou exhibíciou a následne sa deti samé zapojili do rôznych druhov disciplín Taekwon-Da. Skupinky 2-3 školských tried prichádzali a odchádzali, trénovali disciplíny ako: silové prerážanie dosiek, športové súboje s chráničmi, point fighting, technické zostavy, taekwon-do štafetové behy, nácviky úderov a kopov na rôzne tréningové narážače.
Vďaka opätovnému veľkému úspechu Taekwon-Da na škole si taekwon-disti zatrénovali nielen so žiakmi zo školského vyučovania, ale aj v poobedňajších hodinách s celou školskou družinou. Na záver by sa chcel klub Hwa-rang Trnava poďakovať základnej škole Vančúrovej za druhé pozvanie na ich školskú akciu, ktorou sa snažili deťom priblížiť, zdravie, šport a zdravý životný štýl, ktorý je pre správny vývoj detí nevyhnutný.
Zúčastnení taekwon-disti: Alexandra Eckerová, Emma Baničová, Kristína Sekerešová, Mária Plevjaková, Michaela Brúziková, Noe Schwarz, Adam Janech, Viliam Pačes, Matej Vančo, Marko Kúdela, Jakub Pecho, Max Kupkovič, asistent trénera Marián Ecker a hlavný tréner Dominik Sawicki.
 
DS


21st Jun, 16
Powered by CouchCMS