Taekwon Do Trnava HWA-RANG header

Vitajte na stránke klubu
Taekwon Do HWA-RANG Trnava

Predvianočný večierok 2015 (pohľad späť, časť I.)

Dňa 12. decembra 2015 sa v Nitre konal tradičný predvianočný večierok, organizovaný Slovenskou Taekwon-Do Alianciou. Večierok sa konal pre všetkých členov aliancie, rodičov, priateľov a známych, ktorí sa počas celého roka pohybovali v kruhoch Taekwon-Da, STA a pomáhali pri fungovaní organizácie.
Účasť bola ako býva zvykom hojná, nálada výborná – samozrejme predvianočná. Večierok sa konal ako každoročne v Nitre, v ABC Transhoteli. O zábavu a hudbu sa starali profesionálny DJ a živá hudba. Hostia si užili výborné jedlo, skvelú hudbu, menšiu exhibíciu Taekwon-Do a tombolu. Poďakovania za prácu v STA dostali hlavní funkcionári a naši najúspešnejší súťažiaci získali krásne ocenenia.
Po ukončení oficiálnych záležitostí už nasledovala skvelá zábava až do neskorých hodín. Všetkým samozrejme ďakujeme za účasť a príjemnú spoločnosť. Náš klub zožal úspech, nakoľko sme mali ocenenú našu asistentku trénera "Silviu Banárovu"  a našu juniorku "Máriu Plevjakovú". Zo srdca im gratulujeme a ďakujeme za ich skvelé výkony počas celého roka 2015. O rok sa opäť vidíme. 
 
 
Ocenenia pre najúspešnejších súťažiacich STA za rok 2015:
 
Najúspešnejšia žiačka: Vivien Ballayová
Najúspešnejší žiak: Peter Štrpka
Najúspešnejšia juniorka: Mária Plevjaková
Najúspešnejší junior: Richard Giák
Najúspešnejšia seniorka: Silvia Banárová
Najúspešnejší senior: Matej Vlčej
 
Najúspešnejší športovec STA za rok 2015: Vivien Ballayová
 

DS



13th Jan, 16
Powered by CouchCMS